Ontdek de Band!!

Laat je uitdagen en kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden of niet.

Sponsorkliks

Koop uw producten online via sponsorkliks. Het kost u niets extra en het levert ons geld op!

Bandconcours 2019

LogoLBC19 34kl 200px

Dit jaar organiseert de SZB het 69e Landelijk Bandconcours in Zetten! Lees er alles over op de speciale website!

Scouting Zetten Band en het Corona-virus

Beste leden, ouders en andere belangstellenden,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en 31 maart niet door te laten gaan. Ook de KNMO, de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, adviseert om alle evenementen tot 31 maart af te gelasten.

De Scouting Zetten Band volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de repetities die de komende weken, tot en met 2 april gepland staan, NIET doorgaan. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Wij zullen u, zodra er meer informatie is, informeren over de repetities die hierna volgen.

Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de bandstaf en/of met het groepsbestuur.

Met vriendelijke groet,
Groepsbestuur Scouting Zetten

Via mail zijn wij bereikbaar op: groepsbestuur@scoutingzetten.nl

De Scouting Zetten Band is de afgelopen paar maanden druk bezig geweest om te repeteren voor het bandconcours dat plaatsvindt op zaterdag 20 mei.

Op dit concours gaat de Scouting Zetten Band een muziekwedstrijd aan met verschillende andere bands. Maar deze dag is natuurlijk ook heel gezellig en muziekrijk. Om nog wat extra voor te bereiden op dit concours is de band in het weekend van 29 april op band kamp geweest. Op dit kamp hebben zij vol plezier gerepeteerd voor dit concours.

kattenkwaad apr17 band

Repetitietijden Band