Ontdek de Band!!

Laat je uitdagen en kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden of niet.

Sponsorkliks

Koop uw producten online via sponsorkliks. Het kost u niets extra en het levert ons geld op!

Bandconcours 2019

LogoLBC19 34kl 200px

Dit jaar organiseert de SZB het 69e Landelijk Bandconcours in Zetten! Lees er alles over op de speciale website!

De Scouting Zetten Band is de afgelopen paar maanden druk bezig geweest om te repeteren voor het bandconcours dat plaatsvindt op zaterdag 20 mei.

Op dit concours gaat de Scouting Zetten Band een muziekwedstrijd aan met verschillende andere bands. Maar deze dag is natuurlijk ook heel gezellig en muziekrijk. Om nog wat extra voor te bereiden op dit concours is de band in het weekend van 29 april op band kamp geweest. Op dit kamp hebben zij vol plezier gerepeteerd voor dit concours.

kattenkwaad apr17 band

21-06-2019 18:30 - 20:30 Extra repetitie