AMV Samenspeelgroep

AMV (algemene muzikale vorming) en muziekles!

Muziek is leuk, uitdagend en bovenal heel erg gezellig! Muziek luisteren is een feest, maar zelf muziek maken is helemaal super geweldig!
Dat gevoel wordt nog eens mega versterkt op het moment dat je dit kan delen met vrienden en familie.

De Scouting Zetten Band repeteert wekelijks en heeft regelmatig een optreden. We doen straatoptredens, concerten en voeren shows op. Het repertoire bestaat uit veel hedendaagse popmuziek zoals bijvoorbeeld ABBA, Coldplay en Davina Michelle, maar er worden ook enkele mars- en klassieke muziekstukken gespeeld. Onze dirigent is Bernard Klopman.

De Band wil na de zomervakantie starten met een nieuwe AMV (algemene muzikale vorming) samenspeelgroep. Tijdens de groepslessen van een half uur worden de eerste beginselen van het notenschrift uitgelegd en worden de eerste vaardigheden op een door jou uitgekozen instrument geleerd. Na de lessen kan je al een eenvoudige melodie spelen en weet je super veel over het samen muziekmaken.

Een koperinstrument is soms zwaar voor jonge deelnemers. Voor deze samenspeelgroep wordt er gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde nieuwe kunststof instrumenten. Deze zijn licht van gewicht en hebben moderne kleuren (oranje, geel, zwart, blauw) die kunnen deelnemers (afhankelijk van het instrument) kiezen. De kunststof instrumenten doen qua geluid en gebruik niets onder voor de koper instrumenten en zijn geweldig voor beginners. De iets oudere deelnemers zijn natuurlijk ook zeer welkom, zij kunnen direct beginnen op een (groot) instrument.

Trompettentrombones
jHorn Full set webpad snare

De deelnemers worden lid van de band en krijgen de instrumenten en lesmethode in bruikleen. Zo kunnen we voor de deelnemers de kosten laag houden. Je kan deelnemen aan de samenspeelgroep vanaf 7 jaar. Na de lessen kunnen de deelnemers ons speciale opleidingstraject volgen.

Op woensdag 28 oktober 2020 starten we met het geven van de AMV- en muzieklessen in een groep.

Tijdens de eerste 3 gratis lessen worden alle instrumenten geïntroduceerd en gedemonstreerd. Zoals bijvoorbeeld trompet, saxofoon, bariton, trombone, hoorn en diverse slaginstrumenten. Na deze 3 lessen kan je een keuze maken voor een instrument. Het is ook mogelijk je eigen instrument te gebruiken als deze past in onze bezetting. Heb je al een voorkeur dan kan je dit gelijk in het formulier aangeven.

Eerste les:   28 oktober 2020
Tijd:      elke woensdagavond van 18:30 tot 19:00 uur
Locatie:    H. Piersonstraat 21 te Zetten
Opgeven voor: 28 oktober 2020

Geef je snel op want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!

Opgave AMV Samenspeelgroep

Naam:*