Door het jaar heen heeft de band een aantal vaste optredens en activiteiten. Natuurlijk wordt er onder deze activiteiten ook de wekelijkse repetities verstaan. Hieronder een opsomming:

• Elke woensdagavond van 18:30 uur tot en met 20:45 uur repeteren. Op 2 momenten in het jaar heeft de geen repetitie: tijdens de kerstvakantie en tijdens de zomervakantie. Hier worden de data van de plaatselijke basisscholen aangehouden.
  • Overvliegen, het muzikaal begeleiden van de leden van Scouting Zetten die ‘overvliegen’ naar een andere speltak. Het betreft hier de optocht naar de overvliegplek aan de Linge.
  • Medio november: Het inhalen van de Goed Heiligman te Zetten.
  • Medio december: donateurconcert. Tijdens dit concert laten we ouders, broers en zussen, tantes en ooms, buren en natuurlijk donateur horen wat het afgelopen jaar hebben gedaan.
  • 27 april: aubade te Zetten en Hemmen ter gelegenheid van Koningsdag
  • 4 mei: herdenking bij de "V"
  • Hemelvaarts weekend, tijdens dit trainingsweekend (bandkamp) studeren we altijd de show- en marswedstrijden in
  • De week na Pinsteren: vrijdagavond, de intocht van de SJOC – avondvierdaagse
  • De 1e zaterdag van juni: Landelijke bandconcours van Scouting Nederland. Tezamen met de andere Nederlandse scoutingbands laten we ons door een professionele vakjury beoordelen op muziek en exercitie. We zijn tot op heden de 3e grootste scoutingband van Nederland!
  • Door het jaar heen nog tal van onverwachte leuke optredens, zoals bijvoorbeeld een concours in de Efteling of een optocht door Walibi World of een weekendje naar Duitsland.
  • Aan het eind van het jaar houden we nog een jaarafsluiting waarin we op een gezellige manier met een hapje en drankje terug kijken op het afgelopen jaar. Meestal houden we ook een videovoorstelling van het afgelopen bandkamp en bandconcours.