Bij de band dragen we een "uniform". Dat doen we zodat iedereen er hetzelfde uit ziet.

De Scouting Zetten Band treedt op in het uniform van Scouting Nederland. Deze 'bandfit' bestaat uit de volgende onderdelen:

• Blauwe T-shirt met Scouting Zetten Band logo
  • ScoutFit blouse brique voorzien insignes
  • Blauwe Scouting Zetten das met dasembleem en bruine dasring
  • ScoutFit outdoorbroek
  • Scouting riem
  • Zwarte schoenen
  • Zwarte sokken

Bij regen of kou zorgt de band daarnaast nog voor een rode regenjas.

Scoutshop

De T-shirts die de bandleden dragen onder de blouse worden speciaal besteld en zijn dus niet bij de ScoutShop te koop. U krijgt van de bandleiding te horen hoe u een T-shirt kunt kopen. Ook het dasembleem en eventuele insignes krijgt u via hen.

De blauwe das, dasring, brique blouse, outdoorbroek en riem maar ook allerhande andere nuttige dingen voor kampeerders kunt u kopen bij de ScoutShop. Dat kan online op www.scoutshop.nl of bij de dichtstbijzijnde winkel in Arnhem.

ScoutShop Arnhem
Wichard van Pontlaan 114
(Nabij treinstation Presikhaaf)
6824GM Arnhem

Geopend op woensdag van 14.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur

Haardracht en sieraden

Leden met lang haar worden tijdens optredens geacht dit in een paardestaart of enkele vlecht te dragen met een simpel, zwart, haarelastiek.

Sieraden dienen zoveel mogelijk achterwege te blijven. Een standaard horloge en kleine knopjes als oorbellen zijn wel toegestaan.